Lidt om os

Levring Børnehus er en af Silkeborg Kommunes integrerede institutioner. Vi er normeret til 12 vuggestuebørn og 48 børnehavebørn. Vores børnehavebørn er aldersopdelt i 2 grupper, Solsikkerne og Skovtroldene. Skovtroldene er de ældste børn. De er en skovgruppe, der 3 dage om ugen kører med bussen ud til vores dejlige skovbase få km uden for Levring.

Har I et barn der skal til at i enten vuggestue eller børnehave, er I velkommen til at besøge os eller ringe og få nærmere oplysning. Vores adresse er:

Levring Børnehus
Slussi 1
8620 Kjellerup
Telf.: 30 12 95 18

Hvor ligger Levring Børnehus

Levring Børnehus har til huse i Levring gamle skole, der ligger i forbindelse med Sognegården i Levring, 4 km. fra Kjellerup. Vi har store lyse rum og et meget stort udendørs legeområde. Da vi bor i en gammel skole, er vi så heldige at kunne benytte en gymnastiksal, der i dag hører til sognegården. Vi har også adgang til et stort omklædningsrum med tilhørende baderum, så vi på ingen tid kan forvandle et kedeligt baderum til et spændende badeland.

Ud over børnehuset har vi en skurvogn i et skovområde tæt på Levring. Skurvognen ligger i den smukkeste natur, hvor der er de bedste muligheder for et rigt udeliv. I Levring Børnehus vil alle børnehavebørn få en periode på ca. 1-2 år, hvor de er i skoven 3 dage om ugen fra kl. 9-13. Denne periode ligger umiddelbart inden de skal i skole.